APAITUFINGO?
Anda boleh dapatkan maklumat di INFO SYARIKAT

SIAPA YANG BOLEH GUNA WEBS PROMOSI INI?
Semua yang berdaftar di bawah rangkaian fingo-asian (termasuk warganegara Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei, Thailand,Philipne) boleh daftar & guna webs ini secara PERCUMA. Mereka yang TIDAK daftar bawah group fingo-asian akan di keluarkan/delete oleh admin.

SAYA PERNAH DAFTAR DI FINGO, BOLEHKAH SAYA DAFTAR DI WEBS PROMOSI INI?
Jika dulu anda hanya pernah daftar FREE sahaja, sila daftar semula (guna ho hp lain) dengan mana2 ahli dalam group ini… TETAPI jika dulu anda sudah upgrade sebagai PS anda tak boleh lagi daftar dalam group promosi ini.

BOLEHKAH SAYA PROMOTE PAGE LAIN, SELAIN DARI FRONT PAGE?
Boleh, contoh: Jika andak nak promote terus page TESTIMONIAL (
https://fingo-asian.com/testimonial/).
sila letakan username anda di hujung. CTH: https://fingo-asian.com/testimonial/?reg=usernameanda


SAYA TAK TAHU NAK BUAT AYAT IKLAN, BOLEH BANTU?
Ok, Admin akan buat satu page ayat2 iklan yang anda boleh copy & pase sahaja di FB, Wasap, Instagram, SMS,.. dll Harap bersabar,..

BOLEH DAPAT UNTUNG KE?… KAN NANTI RUGI PULA,..
Apa yang nak rugi?..
a) Jika anda daftar FREE sahaja,.. anda dapat beli produk dengan harga murah berbanding di pasaran atau di Shopee, Lazada, dll,..
b) Klu anda upgrade sebagai Preffer Shopper – dengan buat belian SATU produk (dapar barang & dapat kupon diskaun lagi), anda dapat Kod Affiliate untuk     promote Fingo
    i) Jika downline (orang yang anda taja) buat belian, anda dapat komisyen 10%
   ii) Kalau mereka upgrade, anda dapat RM50 seorang. 2 orang RM100,… 10 orang RM500… tu tak termasuk komisyen barang yang mereka beli lagi..
  iii) Peluang naik pangkat lagi,.. Nak rugi kat mana???